Главная Случайная страница


Полезное:

Как сделать разговор полезным и приятным Как сделать объемную звезду своими руками Как сделать то, что делать не хочется? Как сделать погремушку Как сделать так чтобы женщины сами знакомились с вами Как сделать идею коммерческой Как сделать хорошую растяжку ног? Как сделать наш разум здоровым? Как сделать, чтобы люди обманывали меньше Вопрос 4. Как сделать так, чтобы вас уважали и ценили? Как сделать лучше себе и другим людям Как сделать свидание интересным?


Категории:

АрхитектураАстрономияБиологияГеографияГеологияИнформатикаИскусствоИсторияКулинарияКультураМаркетингМатематикаМедицинаМенеджментОхрана трудаПравоПроизводствоПсихологияРелигияСоциологияСпортТехникаФизикаФилософияХимияЭкологияЭкономикаЭлектроника






Vegan Broccoli Salad





Submitted by theblendergirl on November 29, 2010 - 2:45pm

Average:

Average: 4 (1 vote)

Servings:

Serves 4-6

I share this recipe as a delicious way to serve up raw broccoli. I have used sunflower seeds and raw almonds. But you could use any nuts you like. For the dressing I have listed the quantities that I like. But you might like it with a bit more of a kick, and want to add in a bit more vinegar, lemon juice and sweetener. But this blend struck a nice tangy balance for me. If you are allergic to nuts, you could use soy bacon bits to jazz up this salad instead of blanched almonds. This adds in a splash of color. But I love the lush green color that stands alone. If it is just an allergy to almonds, cashews work really well too. Traditional mayonnaise or soy mayonnaise can be substituted for the cashew mayonnaise that I have used. Obviously, it would yield a dressing of a slightly different personality. Just play around with the vinegar quantities and it will still taste delicious. The secret to the success of this salad is chopping the broccoli into really small bite size pieces. That way, you can grab the perfect bite with every lift of the fork – with a well coated piece of broccoli, celery, and seeds that creates a crunchy tangy taste sensation.

Ingredients:

6 cups organic broccoli
2 cups scallions/spring onions
2 cups celery
1/2 cup raw sunflower seeds soaked and dehydrated
1/2 cup raw pumpkin seeds soaked and dehydrated
1 cup organic blanched almonds chopped up into slithers

Dressing
1 cup raw vegan mayonnaise
2 1/2 Tbsp apple cider vinegar
1/2 tsp Celtic sea salt
2 1/2 Tbsp fresh lemon juice
2 1/2 Tbsp agave nectar

Preparation:

Chop up the broccoli, celery, and spring onions into small bite size pieces.

Pulse the almonds in the food processor or cut into slithers.

Throw the dressing ingredients into your blender and blend until smooth and creamy.

Toss through half of the dressing and then add gradually until dressed for your success! YUM!

·

· Login or register to post comments

Салат из свеклы, чернослива и орехов:)

На 2 порции:

Свекла - 2 шт.
Чернослив - 2 ст.л.
Грецкие орехи - 3 ст.л.
Растительное масло - 2 ст.л.
Сушёные водоросли - 2 ч.л.
Чеснок - 1 зубчик
Морская соль
Черный перец

Свеклу натереть на крупной тёрке, мелко порезать чернослив (примерно кубиками по 0,5см), мелко порубить орехи и чеснок, добавить сушеной ламинарии, приправить солью и свеже-молотым перцем по вкусу. Всё перемешать. Сверху для украшения посыпать крошкой из орехов. Орехи для салата можно использовать кедровые, а не грецкие:)







Date: 2015-12-11; view: 320; Нарушение авторских прав



mydocx.ru - 2015-2024 year. (0.006 sec.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав - Пожаловаться на публикацию