Полезное:
Как сделать разговор полезным и приятным
Как сделать объемную звезду своими руками
Как сделать то, что делать не хочется?
Как сделать погремушку
Как сделать так чтобы женщины сами знакомились с вами
Как сделать идею коммерческой
Как сделать хорошую растяжку ног?
Как сделать наш разум здоровым?
Как сделать, чтобы люди обманывали меньше
Вопрос 4. Как сделать так, чтобы вас уважали и ценили?
Как сделать лучше себе и другим людям
Как сделать свидание интересным?
Категории:
АрхитектураАстрономияБиологияГеографияГеологияИнформатикаИскусствоИсторияКулинарияКультураМаркетингМатематикаМедицинаМенеджментОхрана трудаПравоПроизводствоПсихологияРелигияСоциологияСпортТехникаФизикаФилософияХимияЭкологияЭкономикаЭлектроника
|
din punct de vedere commercial (dupa aparitia pe piata) ⇐ ПредыдущаяСтр 4 из 4 a) extratemporii(de vara) b) temporii(de iarna) c) tirzii(de toamna) 6 din punct de vedere a gradului shi posibilitatiilor de prelucrare: a) produsel agricole brute (griu cartofi) b) produsele alimentare intermediare (suc natural) c) produse agroalimentare (simple(iaurt), cu prelucrare complexa si multipla) -continutul de oxigen, carbon de atmosfera. -alimentatia in furajarea. -masuriletehnice in culturaplantelorsicrestereaanimalelor. Factori care actioneaza in sfera circulatiei: -Materia prima, in care se obtineprodusulalimentar. (Ex:produselacte-acide); -Materiaaucziliare; -Procesultehnologic. (Ex: ulei vegetal prinpresareasemintelor, sauprinextractie); -Ambalareaproduselor; -Agentiifizico-chimici din sferacirculatie (Ex:lumina, oxigenul, temperatura, umiditatea relative aerul, miscareaaerulsietc); Indicatorii de calitate a produselor agroalimentare Calitateaproduseloragricole se apricieazaprinindicatori, cecaracterizeazaaspectul: -fizicalproduselor(indiciifizici); -caracteristicifizico-chimici (indicia fizico-chimici) -indicii de echivalenta; -indicatoriieconomici; 1)Indiciifizici - se apricieasaavind in vedereaurmatoareleelemente: -forma simarimeaproduselor. -culoarea de fon. -gustul. -consistentascructurei. 2)Indicatoriifizico-chimice- acestevariaza de la produsul la produse, de exemplu: Cerealele-se caracterizeazaprin o meditate masa a unuilitru de boabe.Faina- o meditate cantitateasicalitateaglutenului, aciditateatetrabila. Fructele- marimea,continutul de zahar, microarganizmelesidaugatorii. Conserve- continutul de substantiiuscate, aciditatea, continutul de zahar.Vinul- continutul de alcohol, aciditateatetrabila, continutul de grasime.Lapte-densitatea.Mezeluri-continutul de sare, cantitatea de nitriti. 3)Indicatori de echivalenta - sefolosesc la clasificareadinpunct de vedereacalitativpina la un anumitprodusetinindu-se cont de variatiilecelormaiimportantiindicifizicisifizico-chimici al produsului respective (variatia in greutatedatorita o meditatii la uneleprodusecerealelesaumezelorii. Randamentul de sacrificareaanimalelor). 4)Indicatorii de echivalentsavaloriproductivitateamuncii in activitatea de valorificare.
|