Полезное:
Как сделать разговор полезным и приятным
Как сделать объемную звезду своими руками
Как сделать то, что делать не хочется?
Как сделать погремушку
Как сделать так чтобы женщины сами знакомились с вами
Как сделать идею коммерческой
Как сделать хорошую растяжку ног?
Как сделать наш разум здоровым?
Как сделать, чтобы люди обманывали меньше
Вопрос 4. Как сделать так, чтобы вас уважали и ценили?
Как сделать лучше себе и другим людям
Как сделать свидание интересным?
Категории:
АрхитектураАстрономияБиологияГеографияГеологияИнформатикаИскусствоИсторияКулинарияКультураМаркетингМатематикаМедицинаМенеджментОхрана трудаПравоПроизводствоПсихологияРелигияСоциологияСпортТехникаФизикаФилософияХимияЭкологияЭкономикаЭлектроника
|
The Nutrition Revolution
Since the 1970’s eating habits in Britain have undergone a change. People have been encouraged by doctors, health experts and government advertisements to eat less fat and more fibre. Experts believe that fat is one of the main causes of obesity and heart disease. 40 per cent of adults in Britain are overweight, and Britain has one of the highest death rates due to cardiovascular diseases in the world. High fibre foods and low fat foods can now be found in all shops and supermarkets. British people have also become more aware of calories, the energy value of food. Some people count the number of calories they eat every day, so that they can try to take in fewer calories and lose weight. This is called a calorie-controlled diet. Manufacturers are increasingly producing special foods with fewer calories for slimmers. One of the fastest-growing sectors of the food market in Britain today is slimming foods. Food manufacturers have started to help the general public to make more informed choices about what they eat. Most food packaging gives information about the content of the food, and the ingredients are listed by law. This complex information service has made British people more aware of what they are putting in their mouths. 9.9 Read the text again and find the English for: Традиции в питании (еде); продукты с высоким содержанием клетчатки; продукты с низким содержанием жира; специалисты в области здравоохранения; заболевания сердечно-сосудистой системы; лучше осознать что-либо; энергетическая ценность пищи; сидеть на диете с целью похудеть; диета, ограничивающая потребление лишних калорий; более осознанно (квалифицированно) подходить к выбору продуктов питания; список ингредиентов, допускаемых при производстве продуктов питания, ограничен законом. Date: 2015-06-07; view: 1135; Нарушение авторских прав |